rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 2, 2012

Big Blue Packaging!

Happy Friday everyone!i'm soo happy today.
why?

hihiiihihihihihih..

i've received a big blue packaging from littledivaboutique


Semua tertanya-tanya kat sekolah apekebenda nih?

Its my set tilam kekabu!

Comel tak?cakap lah comellllll..hehehe
tak sabar nak letak baby kat tilam baby ni!loveliness:-)

p/s: almost 90% barang sudah ada.Tinggal breastpump je lagi

14 comments:

thisisfarhana said...

fuiyoooo! ini sudah lebih! haha. lawa2! tilam pakai tilam ni ke letak kat baby cot?

Elly Anaille said...

Wah! Lebih kurang mcm tilam kekabu yg I order. Cute! Cute! Nnt I wat review lak. Pending dh ni. Haha.

erin said...

reyna, serius comel..aiyokk tetibe rase nk beli tilam kekabu jgk..

!k@ said...

cantiknya..hehe..terus terjah blog little diva tu..mmg cantik..btw..reyna nk beli bp ape??

e k i n ♥ y u s r i said...

alaaa,comelnyeee

ReYNa said...

fana: ni tilam baby nk bwk balik tpg n blk kelate.hihi.maybe letak gak tilam ni kat baby cot nak kasi tinggi sket sbb dh ada tilamnya

elly: u order katne..review nnti ok!hihi

erin: haha.beli tilam kekabu x rugi coz dia tahan lama n design cadar mcm2 skang ni tau

ika: terjah jgn x terjah.hihi.bp masih survey lg tgk kemampuan.tgh kumpul duit ni.tgk apa yg dibeli nnti ye.huhu

ekin: hihi.comel kan.sy suka animals tu yg beli corak tu

sapphire said...

rina !!
this is so cute!


nak beli satu gak boleh? huhu :)

ReYNa said...

hihih.nilamm..boleh je beli.sy dah lama nak design gini.huhu

puansazusarin said...

comel2...bpe yer hrga nye?

LoVEaQshA said...

erm leh thu x tmph ktnr,nk tempah gakla sb cute..nti leh x gtau tmptnya,tq..

aTy _faRed~ said...

memang sangat comel..!!! cantik nyer...:)

ReYNa said...

puansazusarin: depends kain tau.sbb beli kain mahai sket n tambah polka dots tu jadi 200++.nak tau lebih lanjut leh tanya owner littledivaboutique tu:)

loveaqsha: sy beli kat littledivaboutique:).tgk link sy bg tu

aty: hihihi.comel kann..huhu

Hana Soffelia said...

Tilam kekabu is better for baby kn, baby mesti selesa je tdo. I pun nk cari jenis kekabu.

ReYNa said...

haa..mmg tu la tujuan beli tilam kekabu nih.di samping corak2 yg comel.hihi