rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 23, 2012

Perkembangan 36 weeks

36 weeks++.
Another 4 weeks to go!tangan kebasss nii tapi type jugak la.Korang penah tak kena kebas2 ni...hujung jari mcm x rasa apa..nak tulis lesson plan pon mmg cincai boncai tulisan.ni taip pon rasa x laju mcm dulu.ahah..dah 2 minggu mcm ni.sakit rasa tapi x leh merungut.nasib boleh drive lagi...ok.as usual.i update sket perkembangan.ramai kat sekolah ingat i dah bersalin. whatt?konon sebab lama x tgk i.cikgu2 sesi pagi la x nmpak i.hihi.xpa.lagi 4 mggu je lg. Tau tak bile dah nak dkt bersalin ni makin nak shopping??tapi shopping online la.huhu.selagi blom beranak selagi tu nak shopping.nnti time pantang pon nak shopping gak.online je la.semua di hjg jari kan:)

Look what i have spent this week:

2 parcels..1 from sentuhanbayu and 1 from supermakshop (fb)
Mereka semua sangat cepat n pantas.good service!
kak lily from sentuhanbayu juga sgt friendly:).i'm a newbie in cd so kena bnyk tanya la kan.

 nak gigit2 ini CD!yg biru tu lembut.i boleh byg baby pakai:)..
I bought Thirsties duo wrap cover and Thirsties fab fitted. nape beli mahai?dah la made in US..(ntah..sebab kenan tengok anak omputeh pakai comel gilaaa!.pastu thirsties ni kak lily cakap sgt sesuai ngan baby kecik saiz org kite:)




I bought these from supermak.mittens, baby wizard CD and another receiving blanket.kan gatai tangan beli.mittens die cute2!cepat sold out.utk baby boy sesuai la ngan design i pilih ni..i cannot imagine if i have a daughter tentu lagi berlambak mau beli..huhu.

I'm in love with this cute cloth diaper.beli 1 aje dulu tengok baby ok x.hihi.skang abru ada 3 cd. tggu la lagi next shopping,.


ahahaha.sekian shopping kali ini.esok nak balik taiping nak amik apa yang my SIL belikan masa expo klcc haritu n my breastpump(woot2x~**)

Ok.now i want to show my per'kembangan' for 36 weeks. dah lama macam x amik gambar kan.asyik lemau je.harini rajin sket sebab dapat makan best and mcm gembira dapat benda cute.huhu




11 comments:

Elly Anaille said...

Wah sempat lagi menyoping! I pun suke brg2 from supermak. Lawa2 n cute. Sediakan ongkos je. Huhu.

Eh I x penah terpikir nak beli CD sbb x reti pun caner nak guna. Kena google ni.

Hana Soffelia said...

Wah, sempat lg. Cutelah mittens tu, nanti nk survey kt website tu jgak. Tq mommy.

LoVEaQshA said...

eh tertipu ngn pic tu tau,ingatkan pic lm sb dr dpn mmg xnmpk cm peknen..~
skli dr sisi eh peknen da.."

wah soping on9 erk,ai xteruja lak nk soping on9 ag agknya sb ssa nk jmp yg berkenan kot..tp ase nya lps ni bla da xlrt nk jln2 akn bermula la blk soping on9 mania nti..hihji

tangan keba stu mmg ai ari2 rasa sejak 3mgu lpas,smpkan ase cam mn la pegi tangan nie bla tgh tdo leh tjga..(^__^)

~lonelyna~ said...

wow, semangatnya membeli...:) tapi serius comel2 mitten tu...:D

Salmia said...

ye, memula tengok pic tu memang tak nmpak sgt mcm pregnant.. :)
slim lg.. hehehe

~ NANA ~ said...

eh comelnye corak CD tu!

wahhh mmg x nmpk mcm org pregnant la dari depan...tp org cakap kalau baby boy mmg kita akan nmpk mcm anak dara....kekekeke

aTy _faRed~ said...

meamng geram..comel..!!! rase nak gigit2 jugak... i masih berbelah bagi nak beli atau tak CD ni..rase2 nak gak cuber..tapi masih 50-50..hurrmm..mungkin lepas bersalin nanti baru beli kot..beli time pantang..:)

farahfatihah said...

wahh siap dah ada CD!! i punya baru je sampai huhuhu moga selamat semuanya yer

ReYNa said...

elly: i makin gila nyopping ni,,haha.ni baru utk baby boy.camne ntah kalo baby girl lagi crazyy nyopping..CD tu pon saja beli sbb comey tgk baby pakai.huhu

hana:beli cepat2 sbb cepat abis.huhu

loveaqsha: haha.jgn tertipuu.ramai kata gitu.dr depan mmg cam slim tp sisi amik ko.huhu.oh,sama la kite kebas tgn..huhu,ni nk naip pon x rasa tau

lonelyna: hihi.nnti tgk la fb supermak tu.mana tau nak beli gak ke

salmia:nmpk selimm kan i?haha,.tp sebenarnya perut dah ke depan.huhu

nana: tu la.mmg ada org ckp gitu,kalo kita carry baby boy kita nmpk slim je.kalo yg baby girl mommy akan nmpk bulat,huhu

aty: saje cuba beli wat koleksi sket2.haha.geram tgk kecomelan cd kat baby nnti

farahfatihah: beli Cd gak ek.jom2.ni tmbah koleksi lagi.ni just beli utk saja pkai bile rajin time pantang.huhu

sapphire said...

haha...rina kelakor je.. gmbr kedua last & last tu...huhu

ReYNa said...

nilam, kelakor kan.sy gelok2 tgk gambo tu.haha