rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 9, 2012

Fabric for set tilam baby

lack of update.dah seminggu ni mmg mcm nak pecah kepala banyak keje la.,ni pon curi2 masa.jadi buat secara express.ada banyak lagi nak cerita tapi x sempat la sbb keje sekolah bnyk..BORINGG.,tapi kena la buat demi kerja n sesuap nasi..cewahhh,nasib baik baby behave dlm perut masa i ngajar kat sekolah..ok.i blom beli lagi banyak benda,mcm dah beli mcm2 kan tapi still ada lagi rasa kekurangan..breastpump still in process thinking2..heee...n now i nak beli set tilam kekabu.mula2 nak beli kain comel2.gi tgk kat kamdar n nagoya takde yg berkenan,.jadi gi survey tenet.rasa dah jatuh hati bnyk fabric utk set tilam tapi mahai pulak dah.sebab kain comel sgtttttt x tahan rasa nak beli semua,.ni jumpa blog n fb yang boleh jahit set tilam yg sgt cuteeee!

taken pic from littledivaboutique


fb junita khalid jugak...sgt suka owl niii tapi sesuai ke ngan baby boy?ohhh myy.,,comell




dari FB needlescrafts

boleh tak nak kata sangat jeles ngan diorang sebab sangat pandai menjahit n very the creative person..huuu.,i sudah pening.rasa nak beli semua yg cute2. I suka jahitan Junita Khalid tu n fabric dia banyak i berkenan especially yang animals.nak letak semua kat sini berjela la pulak post.hihi

14 comments:

aTy _faRed~ said...

saye pon ngah berkire2 nak tempah set tilam tuk baby..:)

Kami said...

mmg cantik junita buat tilam.. mmg kemas.. sy da dpt da yg sy order.. mmg best! =)

thisisfarhana said...

i suka yg first and no 5 tu. berape tu dia jual? hihi

thisisfarhana said...

little diva boutique to lawa2 la fabric die. mak sukeeee! hahaha

layla zamry said...

hi dear!
congrats on ur pregnancy..
i dah link u..
here my new blog :)
http://mamacintapa87.blogspot.com/

adlyn833 said...

saya pun tengah mencari-cari set tilam baby. Nanti dah beli update ye reyna beli yang kat mana..

ReYNa said...

aty: aty nk tempah kat sape tu.kain dh beli ke?

kami: oh.sy baru tgk blog u.beli barut dia gak ke?mmg berkenan jugak sgt2 rasa nk beli gak ngan dia walaupon barut dah ada.hihi

fana: ada bnyk lagi cantik2 tau..tu rasa nak pengsan tengok.kalo set tilam 190 kot

laylazamry: hi dear.thank u!i pon nk link u;)

adlynn833: tu la.kena tunggu free sket ni baru leh survey btul2.nnti i'll update mana yg berkenan

~ NANA ~ said...

wahhh yg litllediva tu memikat hati i la! tq 4 sharing :)

i link ur blog :)

anggerikhijau said...

memula aritu sy igt nak beli gak,tapi MIL offer nak buat sendiri set tilam tuk baby..:-) dapat gak sentuhan MIL nanti kan.
btw reyna, ramai gak komen pasal Junita Khalid, jahitan kemas dan fabrik pon cntik2..

byzura said...

a'ah la rina..k.by tgk comey2 smua...besssnya ni yg xsbar nk preggy lg nih...mmg haruss smua tuka baru sbb dh 5 tahun dh xngndung;))...nextime apa2 lg brg bby yg rina bli sertakan linknya sng nk cr gk nnt....hiiii...tq

ReYNa said...

nana.i mmg dah jatuh hati ngan semua brg dia buat.huhuh.thank u link my blog;)

anggerikhijau: besst btul dpt MIL baik nak jahitkan.hihi.lucky u!tu la.ramai komen junita tu bagus jahitannya

kak by:dah plan nak baby baru ye..hihi.okies.tp tgk la kalo rajin sy update.sbb bnyk keje laa pening rasa.

ibuhebat said...

cantiknya tilam2 baby tu.. jemput ke blog akak ya.. http://hebatkan.blogspot.com ;)

ReYNa said...

dah tgk ur blog ibu hebat:)

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Sy teringin nak hasil kerja kak Junita tp lepas bt tmphan mmg xde rezeki ,kak ju mohom maaf sbb die ada masalah xdpt nk bt kn..mood jd sedih.harap pasni dpt lah bt tempahan ngan kak junita ni.:)