rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 17, 2012

Pictures of Us

adoiii....angin malasss datangggg!

Boleh tak malas wat keje?ni nak menaip minit pon takde mood.huuu..help me..i want rest.kat sekolah asyik exercise turun naik tangga.penatt!!.nasib baik cuti raya cina banyak.can't wait!So untuk malam ini.i just want to relax sambil update blog sikit.ini pon entry patutnya kena letak masa i 24 weeks ++.Here i update some pictures during my 24 weeks++ pregnant. Actually i wanted to have a proper picture with props tapi x ingat beli.pulak tu SIL pon time cuti pjg sket boleh la jumpa. ingat nak hire professional photographer gak tapi apa kan daya bajet ku ketika ini tidak mengizinkan.huuu.takpa.asal ada gambar pregnant.ye tak?paling best sebab ada sister in law pon pregnant.jadi cepat la baby i dapat cousin!


 hubby x pandai posing.hihihii

 love our baby

 perut sapa lagi besar? masa ni perut hubby dah kempis sket.huhu

 my SIL fana pon pregnant.dia lewat sebulan dari i.tengok perut dia.mcm lebih kurang i je.hihihi


my hubby tengah dengar baby

 hehe.main tangkap gambar suka2.tunggu perut lagi besar la pulak.we'll see whether i'll become bigger or not after this.

6 comments:

aTy _faRed~ said...

adik saye pon ngah pegnan selang 3 minggu jer dari saye..cepat mak saye tambah cucu..heheh..:)

♥ Elin ♥ said...

ala comey nyer posing...si suami tuh nmpk malu2 jer... :)

ReYNa said...

aty: hihi.mesti mak awk seronok la nnti:)

elin: mmg suami bkn saja malu2.mmg keras sket nk posing.hihi

Cik Ayu said...

tahun ni, mertua Cik Ayu akan dapat 3 cucu serentak bulan april nanti coz sume menantu sedang pregnant.. due date pun hampir2 sume

ReYNa said...

hi cik ayu.nnti seronok ler family mertua kan.meriah ada 3 cucu terus tuuu

Cik Ayu said...

tq reyna folo CikAyu..folo u 2