rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 16, 2012

my update for 27 weeks pregnant

I'm now 27 weeks pregnant.Another 1 week to go through to be 7 months pregnant.heee...cepatnya masa berlalu.esok plak nak keje.kena bertugas pulak tu untuk the whole week.hoh..penattt..lagi2 bnyk keje.x sabar cuti CNY!hihi.mari tgk apa per'Kembangan' i  minggu ini.

moknyeeee muke.tapi perut orang ckp still kecik lagi!adoiiii..meh i makan banyak2. ni dinner semalam kat black canyon jusco.roasted chicken n rice..nyummehh

hubby yang sokmo nak makan sweet sour chicken kat black canyon ni.katanya TERBAIK!

Sebenarnya nak update gak cket pasal barang yang telah diborong.entry ni patut dibuat lama dah masa last shopping year end sale haritu.tapi cam biasa la i ni bnyk tangguh2 coz u know keje cikgu bnyk weh kalo awal tahun..siyes nak duk umah je..hmm.xpelah.meh cite brg baby.sejuk sket hati.oh..meh tgk hasil boronganku...huhuhu

ni borong kat mothercare png.masa dia promo boleh la beli lebih.i bought sleepsuits again!(mcm pakai aircond je), closer to nature tommy tippee bottles, m2b panties (hikhik) n comb for baby(gatai tgn beli)..panties utk m2b tu saja beli.cam kelaka plk beli.tapi siyes best.berbaloi lah ngan harganya.boleh cover smpai perut gitu.tu je 1st time beli panties besar2.hahahah..

ni plk beli kat moms care.sbb bajet jadi beli bumper n bantal je dulu. cadar kemudian..masa ni dpt less 20%.
ni semua brg beli dari jusco.sbb sale jd kena beli laaa
ni hubby suh beli.aku x reti nak pakaikan.nnti suh dia la pasang kat baby.hihi


sorry gmbar ni n bwh blur.coz hp nye lense td ada something..beli lagi baju baby..hubby kata cukup2 lah beli.huuu/cannot resist sbb murah la brand tolly joy..anakku n baby kiko pon i beli..i plg suka baby kiko tu.jd beli jugak walaupon mahal sket.

baru beli towel!beli gak travel pack  Johnson & Johnson ..kalo baby x mau nnti mama boleh pakai sbb i suka bau   Johnson & Johnson ;p

okla.cukup utk mlm ini.need to continue my work yg tertangguh.oh.i dah decide nak beli tilam kekabu.nnti bila dh siap akan diupdate dlm blog nnti.x sabarnyaaa.(^ ^)


12 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

orang ckp kalo ngandung sulung memang kecik sket perut nya...tambah2 lelaki.
tp anor hari tu besau benor..sampe orang ingat ppuan. hahahaha
reyna, jgn beli baju NB byk2...2,3 helai dah cukup sbb nanti bb cpt besar. beli yg 6m nye pun takpe.

aTy _faRed~ said...

beli barang baby memang besh kan..:)

!k@ said...

membeli barang baby mmg best..hehe

ciksuen said...

shopping brg baby semestinye antara momnent plg best mase pregnant! :D

thisisfarhana said...

dah sama macam muka abang. hahahaha. eh, haritu diskas balik ngn miki, dia cakap breastpump tu dah beranak nanti baru beli. huhuhuh

harzharun said...

Eh muka dia dah bolat..hehehe...sj singgah..lm x blogwalking....
Jg diri yea darling...mkn puas2 tau!

NoRr said...

reyna dok penang kat mana ye? tu jusco bandar perda ke? umah mak i dekat2 situ ja,dekat depan poli PSP..hehhh!! anyways, barang baby makin banyak beli makin xcukup rasanya. penuh umah nanti, x caya tgu sikit hari lagi hahah...it's amazing how the the smallest human being could take up too much space in the house and of course in the heart!heheheh

~YUN~ said...

snoknya tgk brg baby!getting excited kan??=)

Adit Prasetya said...

blogwalking for to day!!!!!!! cools n nice blog thanks,,,,,,,,,,,

ReYNa said...

relyz:ye kee.biar btul.huhuhu,beli baju newborn terlebih2 ni.huhuhu.cam kena bagi org je nti.huuu

aty n ika: tu la kan.sonok smpai nak beli jee brg baby

ciksuen: moment plg best n kuar bnyk sungguh pelaburan utk baby.hihii

fana: muke i kan nk sama ngan abg.hihih

harz: muka dh bolat la ni mkn mcm2.huhu.

norr: umah kt b.ajam.mmg gi jusco perda tu sbb malas nk masuk pulau.hihi,,because i love my baby so much thats why i end up buying so manyy things for him.smpai kena jimat cermat la i nih.

yun: mmg semakin excited..;))

aditprasetya: thank uu for ur comment:)

~ NANA ~ said...

berseri2 muka ibu mengandung ni....hehe

btw i baby sulung tp perut punye la besar...perut i byk lemak kot ;p

ReYNa said...

hi nana.kena tgk body org kot.huhu.my SIL pon mcm lebih kurang besar i je even dia pregnant lewat sebulan dari i.hihi