rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 27, 2011

Maternity wear/Nursing wear

Perut makin lama makin besar.tapi i still think my tummy is cute.hihi.takdela besar sgt sesuai la ngan kandungan yg nak masuk 5 bulan ni. Oleh itu, pakaian lamaku dah x boleh pakai sgt especially baju kurung modenku.for now still boleh masuk tapi kat perut obvious gak aa..dh ketat cket.kalo seluar jeans tu dh lama aku lupakan.sbb mostly i bnyk pakai yg skinny2 tu(konon efek kurus).Skang ni banyak pakai skirt je la.tu pon baru ada 2 je.1 yg bkn utk maternity n 1 lagi utk maternity(just in case rasa x boleh tahan ngan keketatan). Jadi, try google baju maternity kat online.Mostly web yg i jumpa sebelum ni agak kureng berkenan di hati sbb rasa mcm mak2 sgt..hihi.n mcm besar sgt rasa.,hanya boleh dipakai masa ngandung je.lps ngandung simpan dlm almari hingga tunggu mengandung kali kedua..ececcecece..I rasa mcm malas sgt nak beli baju yg hanya pakai utk temporary.,baik beli yg boleh dipakai smpai bila2 kan?boleh dipakai juga utk nursing..hihi,..jom ushar baju maternity.







cantik Jessica Alba ni walaupun tgh pregnant



p/s: i want to be gorgeous too even i'm pregnant














8 comments:

ciksuen said...

wa..tq for sharing~ kite pon dok cari2 baju meternity tp susah je nk jmpe yg berkenan.

ReYNa said...

huhu.susah gak nk cari yg cantik di mata kita kan.oh.lg 1 kalo bnyk choice pon kat jusco ada gak.brand scarlet.comel2 gak la

ryy.han said...

myself masa 1st time pregnant tak beli baju maternity..tp beli nursing..which is 2 in 1..

blh try tgk kat sini
http://summerglitz.com.my/
http://mumdreams.com.my/onlineshop/

Byzura Mj (By) said...

try poplook.com! by suka g sana!! hehehe

ReYNa said...

ryyhan, tq bg link.summerglitz tu murah2 gak kan bajunya.dh tgk:)

ReYNa said...

by,thepoplook is my fav too!hihihihi.tp baru2 ni bnyk baju die yg i suka dh out of stock:(

e k i n ♥ y u s r i said...

hye mommy!

http://queen-of-colors.blogspot.com/

ReYNa said...

hi ekin!:)