rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 17, 2012

His birthday

I'm 31 weeks ++..means i'm already 7 months ++.Counting the days until April.Orang kata ada yang boleh beranak masa ni. Hopefully baby keluar masa yang ditentukan,Jangan awal2 sangat ye,huhu. Tapi hubby x sabar nak tengok baby..aiyaaak..

Today i just want to share my hubby's birthday which was on 9th February..tahun ni dia dah mencapai umur 30!tak muda remaja dah ye.jadi lebih dewasa n matang.hihi.mesti dia marah kalo reveal umur dia ni.tapi muka dia x macam 30 ponn..still oarng kata mcm budak2.hihi.I belanja him makan kenny rogers.Nak belanja makan TGIF or Chilis kena tunggu next year.bagi baby otw keluar dulu ye..

 mcm hippo.huu..i'm getting bigger.tapi normal la kan.hihi

 Happy birthdayyy sayangg!sian muka seposen sebab dah tua,hihihi..

licin ooo!!After this i'll try to find a recipe ala2 cake mcm kat kenny rogers..sedap giler..warm chocolate cake.yummeihh

Ok.tu je entry hari ni.esok kena gi sekolah.2 minggu dah kerja 6 hari..P.E.N.A.T (-_-)

9 comments:

calafell said...

Enjoy this day!

amElyn said...

tomeyy! hehe. sendat cardigan tu! =)

ReYNa said...

haha.tu la.perut makin besar..cardigan tu nak cover perut tp akhirnya jd sendat gak.huhuh

Cik Puan Fara said...

dah 31wks? weewowww.. semoga selamat semuanya..

yeah, kek tu sgt sedap ok.. baru mkn kelmarin.. hehe

ReYNa said...

thanks fara.hopefully semuanya selamat.aminn..
oh.kek tu mmg sedap kannn.huhuhu.teringin nk buat la konon2.kalo x jadi kena gi kenny rogers lagi la kot.

thisisfarhana said...

hahahaha. cardigan terbukak2 dh ha tu. mokkkk

ReYNa said...

maklumla fana.dulu cardigan tu dipakai masa zaman kurus muda remaja.huhhu..skang ada hati gak nk pakai lg.terus sendattt

aTy _faRed~ said...

yeah...mengire waktu tuk sampai april nanti...:) same ar kite...;)

ReYNa said...

tu la aty.sama la kite,tgk sapa yg beranak dulu.hihii