rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 23, 2011

Baby felt slippers

Bertungkus lumus membuat benda alah ni.wah2..walaupun lemau sgt minggu ni tp berjaya menghabiskan masa buat baby felt shoes ni.hihihihhi...smpai lenguh2..plk tu mula2 je tekun buat 1 kasut.pastu jd x fokus dh.tu yg kasut kedua jd kurang mantop.takpala..asal nmpk bentuk kasut.actually ni amik template baby felt slipper dari  martha stewart. ukur pun main hentam lah. nk tjk tutorial pon x boleh sbb i wat suka2 hati. oh.btw dia nye cam cun je tp i punye cam gemoks n x tau la baby i bleh muat ke x ni.hihi.sekali pakai kang macam Ronald McD tu.tengoklah if i rajin i will add some more decoration..pasni rasa nak deco baby bibs je kot.lagi senang..


Baby felt slippers for handsome boy

7 comments:

ainnazari said...

cantik2...hehehe suka tgk kan...i kalau dh bt mesti berangan terus...

e k i n ♥ y u s r i said...

dah wat hr tue
lepas nie nak wat lg
hehehehe

NoRr said...

jeles ahh tengok org kreatif2 nih...i lukis straight line pon bengkok...huhh

ReYNa said...

ain: bila siap tu rasa legaaa sgt.hihih.walaupon ada gak sket cacat n x tau la muat ke x nnti.ain la dh bnyk buat tgk.huhu

ekin: rajinnn sungguh mommy erin!hihi

Norr: i lukis bengkang bengkok gak.huhuhu.main hentam wat tu.

thisisfarhana said...

haaaa.. pe kate wat satu set utk leman jugak. hehehehehehe

thisisfarhana said...

haa.. buat la bib. i pun berminat nak buat bib. nak letak kartun2 comel... yg penting kene ada cat & owl. hehe. duck pn ok.

ReYNa said...

fana.btul la.bila tgk kasut tu mula2 rasa nk bg leman pkai je sbb takut baby x leh pkai.haha.oh.baru perasan salah eja plk bibs tu..yaaa.mari kita mendeco bibs pulak.i pon nk buh owl n cats.tu pon kalo la rajin;p