rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 18, 2010

My new title Puan Rina

Phew..i 've become a wife now.dh jadi puan rina!hihi.couldnt believe it.dlm sekali lafaz dh sah jadi isteri orang.wahhhhh!my solemnization done at masjid guchil kuala krai after solat isya' on 11 june.It was my most memorable moment that i would never forget.eventho it was simple but still meaningful to me.But still i have some bad experience to share that i will remember the rest of my life.My wedding day did not go all according to plan.It was the bridal boutique's fault!huuu.hanya org yg berada bersama-samaku shj tau.kan huda?emo plak dh.huhu


my solemnization shoes by dzuldeclassique.bunga fresh flowers tp disebabkan butik tu yg buat jadi x gojes pon mcm bunga i beli sendiri.,huuuu

p/s: suke my akad nikah day tapi emo coz of that bridal boutique yg hampeh itu.

11 comments:

~ thalhazlin ~ said...

Rina, Tahniah dear! Selamat Pengantin Baru. Moga kekal bahagia hingga ke syurga. InsyaAllah. waiting for the picas. hehe:)

Mrs.aisheiteru said...

Rina...congrat. pejam celik dah jadi isteri kan. semoga bercinta sampai syurga. amin.

more pics plz...hehe

Queen4ADay said...

OMG..i couldnt imagine what will b happening kt my wedding pulak since d boutique pon dh act bitchy T_T

Nurulhuda|Adlie said...

haha, mmg sape yg ada tu je yg tahu segala2nya.. aku sama naik meroyan, mmg takleh sabar dah aku.. eh ko cite jela nanti, kang aku ingat kang aku sakit ati gak lagi sekali..

but anyway puan rina, u look gorges okay masa nikah n sanding, heart suasana yg meriah kelate style n everything.. and anis too, sangat comel dgn ko main ketok2 pukul2, haha..

just remember all the good things that happened, seriously banyak benda yg best2, so ko ingat yg tu je.. okay? enjoy majlis bertandang, suh adik ko amik gamba, nak tgk nanti... :)

weh buh la lagi gamba kasut yg aku beria amik aritu, haha..

lega aku aku dah tolong ko ape yg ptt, serious puas! hehe..

ReYNa said...

thalhazlin: thanks dear.wait for my picas ok;)

faeza: amin..thanks for the wish dear!itula.cam magic je dh kawen.hihi.

queen4aday:be prepared ok.jgn percaa sgt butik2 ni unless mmg ade recommendation.huuu.i dh kena

huda: ko mmg terbaek!!huu.kalo ingat blk bleh sakit jiwa aku tau.bile ade korang jd lega sikit aku n ceria laa kan.aku terharu sgt..nnti aku cite pasal butik budu tu sbb skang aku sgt bz duhhh..skang dh kat tpg.bz gak.huhu.ni je leh online sikit2:p

ReYNa said...

thalhazlin: thanks dear.wait for my picas ok;)

faeza: amin..thanks for the wish dear!itula.cam magic je dh kawen.hihi.

queen4aday:be prepared ok.jgn percaa sgt butik2 ni unless mmg ade recommendation.huuu.i dh kena

huda: ko mmg terbaek!!huu.kalo ingat blk bleh sakit jiwa aku tau.bile ade korang jd lega sikit aku n ceria laa kan.aku terharu sgt..nnti aku cite pasal butik budu tu sbb skang aku sgt bz duhhh..skang dh kat tpg.bz gak.huhu.ni je leh online sikit2:p

shafiqasalim said...

as'kum rina. =) sy silent reader blog hola reyna ni. =) boleh x nk tau apa yg terjd ttg bridal u? sbb sy pn nk amik pakej dgn bridal yg sm ni, huhu. ni email sy, peqa86@yahoo.com. hope boleh share, thx a lot!

Squarecut Ring said...

Dear, congrats on ur wedding. ^_^ Have a blissful married life. Amin~~~

ElyaElmo said...

ryna..kenapa dgn bridal butik tu...ceritaa laa dear..
nway..congrts k!!~semoga berbahagia hingga ke akhir hayat:)

amElyn said...

hi dear!
this my first time reviewing ur blog.im following u btw~
feep free dropping by n share some info bout wedding preparation eh!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
congrats on ur wedding!!!!
selamat dah menjadi seorang puan! =P
macam ada cerita tak best jek bout ur boutique team. =(
upload pix banyak2 eh!!

ReYNa said...

u olss...nnti i review ok.sorry kinda bz.but i promised i akan review jugak.cuma butik tu kat kelate la jd mungkin u olss x terkena.huuu..