rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 8, 2010

I want more wedding cards

Again update about wedding card.hihi.sila jgn bosan.I've been searching the whole week hunting for nice n elegant card which suits my liking through the internet.oh..i know i am such a cerewet girl. bukan apa..rambang mata lah tgk design yg begitu menawan.tp harga plak menawan,.huhu,.Maybe i'll just stick to my below rm1 budget of card.ada ke card yg cantik tp harga bawah singgit?x dapat g jakarta or bandung nmpak gaya gi KL je lah. I want a card that is simple but yet elegant.jadi berlambak la jumpa kat tenet ni.I like kanda dinda punye card, ixora,kadkahwinku, jentayu , redcard n etc. Dulu berangan nk hardcover punye card,tp harga ya ampun,kalo i nak bagi kpd 800 org, jadi kena sacrifice rm 1600++ la kalo plg murah pon rm2.erm.still cannot decide.Here i found some designs that maybe in consideration.




macam kad raya.hihi.elegan btul n looks expensive rite
unik lah.nama pon elegan fana tau.ada tulisan jawi lagi

I love this pink card.classic!

ala2 english.romantic gitu.

ini rasenya kad kahwin siti nurhaliza kot.nice!

alalala.comelnya

suke juge!

Oh.Lepas cite pasal kad i want to share also about my long lost bestie huda since primary school.Yeay!sudah ketemu die. giler best!haha. Sungguh x sangka,lagi kelakar bile huda jumpa i through blog.coz dh lama x jumpa n die pon tgk gamba kat blog je igt i ni org lain.i know i dh mcm skinny sikit tp rasenya x la berubah sgt kot..(perasan!).Tp huda,.ko tetap sama macam dolu2!btul la org cakap.dunia ini kecik aje.Eh,.sebenarnya cite dh basi.She already told our story in her blog,so i just put our picture together while hunting wedding stuffs. Tu la.i am really not good in blogging.hihi.Oh..and the great thing is she also bride to be too:))).Her blog is full of information about wedding stuff compared to mine.


peloks my bestie kt tempat yg mmg indah bunga2 nya.
Thanks coz sudi teman aku jln2 beli brg preparation aku.
U r The Bomb!










11 comments:

Riena said...

haa br lah nmpk si huda niee.. hehe..

ReYNa said...

hehe.die x mau publisiti kot

fana said...

suke yg siti tu, dgn yg last tu, yg english tu pn ade i suke, tp bukan design yg tu. ade lain design kt site tu. hahahahaha

farahfatihah said...

my wedd card pun lum cari huhuuh nyway cari yg sweet n simple k..xperlu mahal sbb t org akn buang gak huhuhu tp kalau ada bajet pe salahnye

Cik Belle said...

dear, this week ade pameran pengantin kat pwtc kan.. dgrnyer, slalunyer murah2 kat pameran pengantin ni. hihi. neway, i link ur blog!

ReYNa said...

fana: takpa fana.nnti u kawen u cari la nnnti.huhu. i like juge kad siti.simple aje

farah: yup2!mmg x yah mahai2 kang bg kat org kg diorg bkn nk smpan pon.huhu.lgpon mmg bajet sikit je ni

Cik Belle: hehe.mmg plan nk p pameran pengantin tu.nk usha la apa yg best

ReYNa said...

weh fana,tgk ade kad tu nama elegan fana.elegannya.hahahahaha

fana.bile tah u ni nk update blog aa?

fazemy said...

weiii jmpa tak ajak. jeles jeles. mentang2 aku dah kawin so cannot join ur club la erh. smpai hati.

ReYNa said...

hahahaha.emy.so sorry.nti kite jumpa ok?kitorg pon x lama lg join ur club la weii.hihi

Nurulhuda|Adlie said...

siboklah riena ni (riena yg lagi satu tu) haha.. aah la rina (yg rina kawan aku) pening dah 2 rina.. hehe emy kata dia majok tak ajak dia, alah kita pun redah je masa tu, sng2 nanti leh la jumpa, see see dia masih ingat lagi kat ko..

wei aku belum beli bunga telur tu lagi, takut habis!!

u lg bomb, aku sangat terharu jumpa ko wei, sedih + gumbiraaaa...

fadzni & azilah said...

Hi,

Do check out our blog for a unique and one of a kind handmade cards including handmade wedding invitations!

http://cupcakecraftandcard.blogspot.com

Have a nice day!