rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 2, 2012

Rizqi and his new stroller

Assalamualaikum.

Hola everyone!

Its been soo long i did not write any post..superrr bz ok.Baby pon dah 3 months!haha.All my time i spend it to manage my  my little boy, my house and my work.Dah kerja ni lagi bz.pulak tu my little boy rizqi ni jenis tak tidur sangat tapi alhamdulillah dia mau tidur malam. Dah tau pola tidur dia.Tapi bila malam i dah ngantuk la kan.huhu.ini pon dapat la type sket ni.I have so many things to share but i don;t have much time to write. Ok back to the story about stroller. Finally i bought my dream stroller!I chose Maclaren techno xlr for my little boy!!!Thanks to hubby yang belanja.I bought the stroller online.nape beli oline?i takdak masa nak gi mall la.and kat penang ni mahaiii maclaren tu.so i google2 yg murah n colour yang berkenan tu kat website ni http://www.mybabyshop.com.my/.Harga beli time tu RM959.40.So still within my budget below 1k.yeaaayy!mybabyshop tu ok sangat service dia.bayar hari ni esok dapat dah..i like!!dia guna courier ktm.i tak tau pulak ada ktm courier tu.tapi ok la cepat n efisien.tu penting.Oh.i dulu cakap nak beli combi gak kan,hihi.tahlaa..hari2 mimpi maclaren pastu tengok macam nampak lebih gah je baby i duk dalam tu..(belum duduk lagi tapi mimpi rizqi duk dalam stroller tu).jadi i gi click la order stroller tu.ngeh2..meh tengok handsome tak baby i duduk dalam stroller maclaren ni.I gi KL lepas cuti sekolah haritu.nasib dapat stroller tu dulu before gi kl.boleh rasmi pakai stroller tu kat kl..wahhh.jauhnya baby i jalan2.hihi

at Bisou OU together with mak adik _Rizqi's aunt and his cute cousin Sophie. Gi Ou semata nak makan red velvet cake kat bisou tu and Garrets.huhu.

 My handsome boy. 2 months++

Me and Rizqi. alhamdulillah i tried to change my attire slowly after my baby is born. Hopefully my intention to be a good mother will be last forever

7 comments:

Elly Anaille said...

Alhamdulillah husband i pun dah hint2 soh pakai tudung. InsyaAllah akan cuba menuruti. Hehehe.

Pssttt bestnye baby dah rasmikan stroller. Bile la baby i ni lak nak rasmikan.. X kuar lagi ponnnnnn. Hahaha

ainnazari said...

horayyyyyyy,rizqi tido lena dlm stroller ek...i dulu pn minat mclarren gk tp at last beli graco for aydan...hehehe

LisaLisut said...

baby boy mmg sesuai kot duduk dlm maclaren haha.XLR below 1k kire dh murah la tu :D

~ NANA ~ said...

yeayyy ur baby dh ada kereta baru..hehe...farish pon baru je rasmikn stroller dia

ReYNa said...

Elly: alhamdulillah u pon dah berniat tu nnti boleh tunaikan.hihi.i ni pon slowly pakai.oh.x lama dh tu baby nak kuar kan..mesti u excited!:-)

Ain: mula2 rizqi tido pastu dia bgn.dia rasa pelik kot xde org dukung dia.huhu.pastu i biar je dia dlm tu lama2 dia ok.hihi

Lisa: tu la i duk mimpi baby i duk dlm maclaren stroller.tu yg beli wpon niat asal nk combi mcm u.hihi

Nana: yeayyyy jugaakk.akhirnya dia boleh naik stroller n mak bapak dia x lenguh duiung dia.hihihi..yeayy utk farish jugak:-)

aTy _faRed~ said...

anak i tak mo duduk dalam stroller...ggggrrrr............kalau ngantuk tertido baru letak dalam tu..kalau tak..die soh dukung jer..huhu

ReYNa said...

aty.my baby kalo dia meragam n nampak mommy dia mmg dia nak kite angkat.hahah.