rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 13, 2012

lama x update


pic of the day

oh.what a long hiatus.tgk2 dh sebulan kot x update apa.wakakaka.paling lama ni x berupdate.x menyempat sungguh.tunggu lah cuti nnti ke.ni nk wat kuih raya pon x sempat tauu..sian kat diri sendiri.nak update mcm2 sampai boleh basi gamba la..oh my rizqi.mommy so bz  n need to layan u sampai mommy nk gi toilet pon berdebar takut rizqi panggil mommy.huhu..fyi rizqi dah boleh meniarap..huu..bnyknya nk update pasal rizqi proggression.nnti nak update rizqi punya majlis berendoi la dulu sebb tu plg best kot event utk rizqi.hihi..k la.nak kena angkat rizqi tido ngan mommy dah ni.wait for my update k.(mcm ramainya nak baca).wahaha

3 comments:

aTy _faRed~ said...

waaaahhhh...lebat rambut rizqi...

yer ar lame tak hapdet...tunggu gak pekembangan..:)

~ NANA ~ said...

haha dah ada anak mmg camtu kn? masa sgt terhad

ReYNa said...

Aty,Lebat kan rmbut rizqi.huhu.hasil petua minum air hjg rambut n dah mmg mak pak dia rambut lebat.hihi

Nana, mmg yerhad sungguh masa.krje pon bnyk tu yg x menyempat tu.hihi