rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 1, 2013

OMJ

OMJ(Oh Mesin Jahit)

Lama sangat dah berangan nak mesin jahit sendiri.bile lah boleh beli ni?umah dah la boleh masuk tahun ni.mesin jahit pon xdak lagi.nampaknya langsir kena tempah la ye kawan2.tapi nasib baik mak mertuaku dengan baik hatinya offer nak tolong jahit...wahh.sayangggnya mak!huhuh.

Kalo ada rezeki mmg la nak beli mesin jahit.boleh la jahit langsir baru, sarung kusyen, cadar ke, baju ke, tudung ke.tak ke best??adik iparku dah beli.syok pulak tengok jahit macam2.tapi dia mmg terrer jahit pon.I dulu masa bosan2 tak kawen lagi time tu sebok nak jahit gak.ada la pinjam mesin jahit mak.skang nan ado la sebab dia dah balik kelate.huhuhu..nampaknya kena gigih kumpul duit ni lagi.Doakan agar dimurahkan rezeki selalu ye..i ada bisnes kecil-kecilan jadi kena berusaha lagi bagi mantop.stok baru pon xde lagi dek bz lagi ni.InsyaAllah hjg tahun ni macam2 la i jual .haha!.Rumah dah nak kena bayo even blum masuk lagi.(Sedih mode)..haha.ni pon bangun pagi2 nak update blog.haha.kalo ada masa leh click2 kat i nye blog lagi satu kat sini or like facebook rinarizqi or lagi follow kat instagram n twitter (rinarizqi) -->wahh!gitunye promote?!hihi

Pagi2 ni duk google pasal mesin jahit.

 sumber: google
aaahh..semua nak.mesin jahit tepi pon. boleh jahit shawl kan.seronoknyaaa.hubby i kata nak belanja tapi tah bile tu eh.nak present plzz 

 sumber : aliza boutique
 cambest plak brand epal ni

Sumber : google 

Shomellllnya pinkkkk

Ok.mari berangan lagi

4 comments:

Aty_Fared said...

Saye pon ngah pikir nk beli mesen jahit gak ni...ade mesen antik hitam singer tu..tp asyik rosak jer..hangen betul...nak beli yg moder sikit..senang nk simpan...:)

ReYNa said...

Hihi. Kalo beli yg portable tu mcm best kan. Teringin nak beli. Senang nak deko2

~ NANA ~ said...

kat rumah my mom ni ada mesin jahit tp i pulak yg malas beno nak menjait...hihi

ReYNa said...

nana.kalo ada mak boleh tlg jahit best gak tu.huhu