rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 28, 2012

rizqi is 7 months old

How time flies..rizqi is already 7 months old kalo ikut kira hari start dia lahir ke dunia.cepatnya masa.anak mommy ni makin besar n makin bijak.love u so much rizqi:-)





Ni gamba before dia 7 bulan.geram tgk rizqi comel sgt..haha.puji anak sendiri..semua mak mesti mcm i kan.

P/s: tengah tunggu bila rizqi nak merangkak.tengok dia macam nk jalan terus je..i dulu x merangkak..baru ler i tau bila mak i bgtau haritu.kot2 rizqi ikut i la n x mau merangkak nk jalan terus.haha

5 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

eeh, baju biru-putih-merah sama Iskandar lah. but guess what, tak lama pun iskandar pakai baju tu sebab tak muat. cpt btol membesar.

Wawa said...

Sangat chubby! Kejap je kan. Annaila pun nak masuk 7 bulan lg beberapa hari.

e k i n ♥ y u s r i said...

kejap je ms berlalu
cpt2 jln yer
xyah merangkak pon xpe

Allene said...

memang puji ank sendiri pun selalunya... siapa lg nk puji kan... :D tp bby alway comel..;D

ReYNa said...

relyza, sama ke baju?>hahaha.rizqi ada geng!tu baju poney ada org bagi hadiah:)

wawa, eh.lebih kurang umur je anak kite.hihi.mmg cepat masa berlalu

ekin,x tau la tgk gaya rizqi ni mcm nk jalan terus je.sbb dia x nak merangkak.huhu

allene, btul tu babies always comel.geram tgk tambah anak sendiri.huhu