rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 9, 2012

raya di kelantan

Yuhuuu...still lack of update..today just wanna share our raya at keantan pulak..huhu.lambatnya mommy rizqi ni update kan..actually theme baju raya kitorg thn ni supposed to be red.tapi kat taiping theme family in laws adalah hijau.so baju raya merah ni pakai kat kelate la.We all balik raya ke kelantan on second day of raya.

 rizqi smileeeee

 alaa.lama kan rizqi x jumpa atuk..atuk baru balik dari mekah. dapat la jubah dari mekah..yeayy

 rizqi n abah

penat beraya.meh tidoo la

wahaha.thats all for today's update.x leh nak karang banyak coz rizqi want his mommy right now..:p

6 comments:

aTy _faRed~ said...

comey nyer rizki..:) tema merah tu same ngan aty..tapi waleef jer pakai merah macam rizki..aty ngan asben pakai maroon..sebab..tak jumpe baju pekenan kat hati..huhuhu

thisisfarhana said...

rina, abang tu xde baju yang berkilat lagi ke? hahahahaha

ReYNa said...

Aty.rasanya ramai pilih theme merah tahun ni kan,huhu.tu la susah gak nk pilih yg berkenan n bj kitorg pon beli last minute gak tu.:-)

Fana, baju tua kaler cam anas nye baju je.huhuhu

farhana shamsuddin said...

seronok kn beraya di klntan

Noorly A Puad said...

Jemput ke blog saya.Inginkan tip2 tingkatkan penghasilan susu, kunjungi http://mamahazeeq.blogspot.com/

ReYNa said...

hi farhana.seronok la kalo blk kampung n raya ngan family kan