rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 6, 2010

My Reception~

Its already 3 months 3 weeks we've been married.baru kuar gmba2 kat blog ?huhu,okla.Let the pictures do the talking.

Cantik melate my veil (puji veil sendiri..hahha)


Kasut customade dari Gavy, Maju Junction

bilik pengantin yang kawan2 ku tolong decorate.kalo yang asal dari butik dot dot dot tu?gelak je..


Bondaku

ayahandaku

thank u so much huda helping me on this..sampai mati aku ingat.cara-cara dia tlg ada kat dlm blognya.hehe



Orang kuat ku. I love u olls


Aween's pic mmg superb ah!

Tukar baju tradisional.ni pon pkai kejap



Banyak sangat gamba nak letak ..x tau nk pilihh...ana fenin2x!huhuh.ada dah beberapa gmba kat photoaura kan.jadi x la rase nk upload sgt kat sini lagi2 tenet yg sungguh lembab ni.so..here are my reception pics which is my fav.later i must create slideshow so every pics i can put it there.oohh..masa sungguh mencerumbui..later updates naa

18 comments:

Intan Inn said...

wahhhh sangatlah cantik dan berseri2..aduhai suka sgt intan tgk..happy jer kan

Mia-Ina said...

teknik photo nya amat cantik reyna

ReYNa said...

thank u intan:).kawen mesti la kena seri2.hihi

mia-ina, amik la photoaura,huhu

ReYNa said...

ElyaElmo said...
oooowhh..kasut dr gavy jugakkk....nampak nye mmg harus kee gavyy niii :)

October 7, 2010 2:13 AM


~ mizzAmy ~ said...
rina, entri nih ada dua. ter'double post ke?

btw, make-up by saper ekh? saya tgk intai2 MUA or mak andam nie.

October 7, 2010 10:20 AM


korang eh.sorry laa terdouble dua.terpaksa delete yg tu.entry ni wat mlm kelmarin.mti dh ngantok2 ni x check pon.huu

ReYNa said...

elya.kasut tu mmg tempah ngan gavy.sama2 ngan huda.harusla gi sana.huhu

amy.makeup mase wedding tu under pakej butik tu.sbb org yg sepatutnya dtg tu terlebih booking order jadi butik tu mintak org tu gantikan,.huh.nasib baik ok la.sbb mua tu je yg ok.

Nurulhuda|Adlie said...

Kasut customade dari Gavy, Maju Junction (dan bunga rose pink disusun oleh huda, haha)

suka aku tgk sume cantik2 je mata memandang, and sume yg kita berusaha buat sendiri sume lawa kan walaupun kelam kabut ;)

zairin & masnie mmg org kuat, alhamdulillah kan ada org yg mcm tu dalam idup kita ;)

sedih tau aku, dah 3 bulanpun terharu lg, huhu

ReYNa said...

a'ah.x dilupakan bunga yg disusun smpai kol 4 pagi itu.akan ku ingat smpai bile2!haha.terharu la wehh..susah payah tlg aku.dahla cantek.x yah harap org lain dah,korang semua the bestest.

harzharun said...

aween mmg best!!...
u pun gorgeous!!
kasut itu i tau...kerongsangnya lains ebelah kan...haha...xpe..kenangan dgn huda..

Patricia Snook said...

How beautiful, what a perfect day!

{massive congrats}

xoxo

www.awonderingstar.com

ReYNa said...

huda: kalo tgk selalu gmba2 tu buat aku teringat saat2 itu.huhuh.mmg terharu

harzharun: hihihih.mmg!bole tersilap kan.seb baik x nmpk.huhu

patricia: thank u!:)

dayang said...

canteknye awak....rase gemuruhla plak sbb dyg pun akan kahwin bln 2 thn dpn..tp preparation tu tak bape nak ngam sgt..tak tau mane nak start..mcm baju pelamin aduh pening memikirkannya.... tp bile jmmpa blog awak...sume tu dah nampak ckit sbb blog awak mmg bg klu2 yg bgune utk sy..tma kasey tau...

ReYNa said...

hi dayang.thanks bg komen.nk kawen mmg kena prepare tau.tp bile dh prepare2 tu ade je yg nak terjadi gak last minute mcm kes sy!huhuh

dayang said...

hahahaa..setuju...masuk bln ni..dah 4 kali sy tukar kain untuk baju nikah...uhhuhu....yg pening tunang sy..hjg bln ni kene blk sbh nak booking pelamin awal2...n kene make sure tak jdik mcm reyna ;).. sbb tmpt dyg agak pedalaman gak..tu yg jdik mslh..nk crik butik..punye la susah...tak sbr..takut pun ade...

ReYNa said...

oh..kat pedalaman kat ne tuu.?kelate gak ke>?huhu.tu aaa.xde rezeki dpt yg elok.tp seb baik dpt photographer superb,jadik bleh cover2..huhuh

dayang said...

huhhuhu..tak..sy kat sabah...wish me luck tau..skrg ni agak blur lg..tp wat tak panik..sbb nak balik n dah wat appointment dgn a few boutique gak..n try trial make up dlu..aduh..susa gak ye kahwin dgn orang seberang laut ni..huhhu..

ReYNa said...

aaa..?kawen ngan org sabah or u ni org sabah?huhu.takpa.duk mana2 kalo butik tu pandai buat u cantek sure x kesah kan?hihi.gd luck!

halida adibah said...

reyna, i nak tanya ni, u tempah veil pink tu dkt mane? cantik sgt

ReYNa said...

halida, i tempah kat cosmic silk.cuba pegi situ tanya nama kak rina.x tau la die still keje situ lg tak.but the fabric i beli kat jakel:)