rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 28, 2010

sedih mode

My entry is a little bit dull.sedey coz my reception dress turned out to be not so what i imagined before.sudahla senteng kena tampal pulak ngan ropol2 as solution to cover it up untuk tutup kesentengannya.the tailor said maybe my chiffon is soo sensitive then mcm tertarik ke atas.logik kah?nmpak lah kain lining itu,sungguh hodoh rasa tgk.plk baju x sekembang mana yg diimpikan.malas layan dh.terima seadanya,.cuma itu senteng x bleh terima.i want to go back to kltn next week.pikiran sudah pening n down sgt dh,.almost i spend every week at jalan tar all the way from klang.huu.now i'm soo tired.maybe dugaan.x semua yg kita impikan akan dapat kan.hmm.sedih mode lagi!:(


maybe kain ku jadi macam kain siti tu?




6 comments:

miss nona said...

huhu..cian u.ptotye tailor tu tau la nk basikan kain mase gunting kn since kain chiffon mmg sgt lmbut...

xpe dear,mybe bile dh repair2 d cntik.jgn sedih2

ElyaElmo said...

ryna...nak tau tak...baju e-day elya pun...senteng tau...kene tampal gakkk...:(tapi tu laaa..dah dinamakan dugaan kan.. (elya ade post dekat entry )

ReYNa said...

miss nona:itula kan.patutnya kena lebihkan kain tu.huuu.mmg bersabar aje ni

elya: ye ke baju u senteng gak?hhuhu.x suke kan kalo dh jadi mcm ni.sbb totally lain dgn apa yg diharapkan.huhu.ntahlaa

ctfza said...

reyna..sori to hear aboutur baju.. tumpang sedey.. kt buat dekat tempat yang sama kan? huuu.. agaknya, tailor tu buat lace ok tapi chiffon tak okeh..rasa bersalah pulak.. hurmm.. sabar ye syg.. takpe.. nnti dah mekap, tambah aksesori musti gojes u :-)

♥S@R@♥ said...

hai baru singgh sini..

kain tu u beli sendiri or pergi beli sama2 dgn tailor? coz masa sara tunang hari tu tersalah beli kain tp nsb baik tailor tu baik ht dia belikan kain lain..coz kain yg sara beli tu xsesuai utk baju..so kira tukar suka sama suka la.. utk wedding ni xtau lg camne nak buat..

ReYNa said...

ctfza: mmg rase nk nangis je.huuu.tp nk tggu hr rabu ni nk tgk mcm mana die tmbah chiffon tu blk.hope everything ok

sara: hrtu buy kain sendiri tp mintak guide dr tailor tu dulu b4 buy.haa.okla kalo dpt tuka kan ngan tailor tu,makesure discuss btol2.masa time kite tu siap bg gmba tp maybe bnyk sgt order jd die pening kut