rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 14, 2010

Tarikh Cuti Sekolah??

I'm confuse once again.tarikh cuti sekolah semester 1 ni btul ke 4 jun?ada rumours cakap tarikh cuti bln 6 ni diawalkan.If i refer to my school takwim the holiday starts on 4th june.i'm soo freak out.sedih coz i've planned my wedding on 11/12 june.God, plz don't let tis happen.i'm still gonna stick to this date

7 comments:

Riena said...

entahhh laa.. yang i tau wedding i last cuti sekolah sabtu ahad . isnin dh masuk sekolah...

faratul said...

tolla tuh.. cuti stat 5th- 20th dear..

ReYNa said...

aritu tanya PK HEM sekolah ckp x jadi diawalkan cuti tu.yeay!lets pray together biar x jadi trus cuti awal tu.huhu.

lynda said...

same la kite punya tarikh kawin..hehe..sy pun confuse gak ari tu..but end x jdi..snng hati..:)

hanidiyu said...

sekarang dah konfom tak jadi diawalkan, kan? 1st thing yang dibuat time dapat takwim retu, ushar cuti sekolah..hakhak.. org len sebok2 tgk tugasan 2010, aku tgk takwim n senyum simpol...
urs date same as mine..

wahhh3...komen aku pjg =]

ReYNa said...

lynda: wahh.same la tarikh kite kawen.happy sgt sbb x jadi tarikh cuti awal tu.mmg senang hati

hanidayu: wah wah..ramai la nak kawen bln jun ni.yeay!mari kawen ramai2

ReYNa said...
This comment has been removed by the author.