rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 16, 2014

Birthday tanpa rizqi

Update blog!
14 October...birthday ku tanpa rizqi di sisi.rindu sangat kat dia.sekarang ni rizqi duduk kat umah mak mertua sebab pengasuh rizqi gi mekah untuk Haji .Dah sebulan kot rizqi duduk n pah & tok kat taiping..setiap minggu jugak la gi jenguk dia..tak sabar nak balik lagi ni sekarang ni. Rizqi suka panggil mommy ooo mommy..huhuu..lucu betul.tunggu mommy ye rizqi kita makan cake sama2!

Haritu tetiba rasa macam nak buat cupcake sendiri..jarang sangat i nak buat cupcake tapi berkenan sungguh ngan cucpcakes comel2.sebab  teringin sangat buat sendiri lah!

tengok hasil seorang amatur
.
.
.
Chocolate cupcakes recipe Martha Stewart tapi i cedok dari blog orang lain jugak ni. Buttercream tu hubby cakap sedap.Oh..tu main hentam je.hahaha.sedap sebab campur dark chocolate. I really love chocolate!

Ok..rindu iqi balik


  Oh..Iqi! walaupun iqi ni cheeky cheeky boy i always love him.siapa x sayang anak oii...

Dia ada nyayi lagu birthday yg opah n mak adik a.k..a adik iparku record.Gembira  x terkata tuuu sebab mmg teringin n bagitau la kat husband cakap kalo boleh nak dengar la rizqi nyanyi lagu birthday.Ingat nak attach video tu tapi x reti ler pulak nak save video kat fb tu.(diorg upload kat fb).haha,lupa nak mintak mak adik rizqi antar kat whatsapp atau email.







1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)