rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 2, 2013

Rizqi 1st birthday!

Hello everyone.A little update about my lil prince.i delayed this post because i need more free time to write.But as usual when we have a little child in the house, everything is going to be super tight schedule especially for working mom.

My Rizqi has turned one year old last friday, 29th March 2013. But we celebrated his birthday on 30th March because i wanted all the important people could come that day.X buat la hari bekerja senang sket kan.hihi.buat kat kl sebab x ada sape sgt kat penang n then cuti sekolah apa lagi zoom la ke kl.

Tapi macam biasa la birthday boy ni buat perangai pulak dah time big day dia.huuhu.siannn.He felt asleep while we wanted to celebrate his birthday.nasib buat small2 je.i dah paksa dia tido early at noon but failed.letih mommy. At last, as we predicted mmg dia nak tido jugak saat2 genting.Takpelah.next year birthday mungkin jatuh hari sabtu lagi tapi rasanya mommy buat simple je lah ye.huhuhu. Layan pics rizqi 1st birthday!

 prince of the day! tengok dia pon pakai baju customade special nama Rizqi Aqil.tempah kat sini

 Rizqi mula meragam.aiyooyo


Simple deco.Buat kat umah my hubby's aunt.Tu pon ada terlupa nak buat banner n letak pic rizqi.hihi.xpala.next year pon boleh buat lagi with better preparation.


 Rizqi is on the cake! i tempah kat sini lovebake

 with mak adik, pah, nyang and the kids.



 With my friends

 Rizqi is already sleeping

Tema cake ialah baby tv because little rizqi loves baby tv soooo much especially masa lagu birthday untuk baby tu.huhu
 Letih nya birthday boy tido tak sedar diri dah

with my adik.thank u datang!

 ni pulak lupa nak bagitau.i ada order jugak brownies utk tetamu yang datang.order from lovebake jugak.sedap:).tulis nama Rizqi 1.sorry pic quite blur.huhu

Ni pic dah kat penang.Rizqi is checking his prezzie that he got on his birthday.yeayyy!

Sempena umur rizqi dah setahun ni mommy rasa best sangat sebab dah berjaya fully breastfeed rizqi.lagi setahun nak kejar ni.I pray that i could still breastfeed him until at least 2 years.Rizqi, mommy loves u so much.May u grow healthier and be a good boy:)


9 comments:

NoRr said...

Happy First Birthday Rizqi! sekejap je kan dh setahun... ;)

Allene said...

happy besday rizqi... cntiknya kek... =)

mommyNadia said...

Cute cake!
Happy belated birthday Rizqi =)

ReYNa said...

norr: tq dear.tu la kejap kan.hihi

allene: tq dear!hihih.baby tv nye theme

mommynadia: hi kak long.tq!hihi.rizqi suka ngat baby tv tu buat cake theme baby tv.haha

T-shirt Mudah Terengganu said...

Salam...saya nak minta kebenaran untuk menggunakan gambar Rizqi memakai tshirt printing atas tu sebagai testimoni. Reply saya nanti k. thanks.

ReYNa said...

Boleh.2x:-)tp gambar rizqi x fully nampak design tu bila pakai baju tu coz dia suka gerak.huhu

T-shirt Mudah Terengganu said...

takpe..kami xkisah pun..budak2x kan..memang susah skit nak ambil gambar..:)

CPM Nadiah Azizan said...

salam reyna jemput dtg sini
akak jual babygap pyjamas cantik2.murah je RM23 sepasang

http://nadiahazizan.blogspot.co.uk/2013/04/babygap-pyjamas-sangat-murah-uolsss.html

CPM Nadiah Azizan said...

http://nadiahazizan.blogspot.co.uk/2013/04/babygap-pyjamas-sangat-murah-uolsss.html