rinarizqi shawl

Like our RinaRizqi shawl on Facebook

My wedding ticker

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 5, 2013

Reminiscing Majlis Aqiqah & Berendoi 14th July 2012

Hihi.old story but never been forgotten.baru ada masa sikit ni nak update and korek balik apa yang x letak lagi dalam blog.ada macam2 tapi big event mcm ni boleh plk delay nak upload ye.haha.sorry.too bz and life as a new mother had never been so easy.nak kena belajar macam2 and most important masa sangat mencerumbui. Ok.ni entry patutnya 14 july tahun lepas.masa rizqi umur 3 bulan setengah.hihi.what an old old storyyyy.;p.Ok.The venue was at taiping. Buat sekali berendoi dengan sophie, rizqi's cousin.Everythimng went well except rizqi did not want to sleep in the baby cot.huhuhu.mula2 tido pastu boleh terjaga.adoiiyaii. 



tengok tu rizqi nak duduk beriba ngan abah.btw the baby cot tu mak mertua i customade sendiri.creative kan.

khusyuk nya diaaa


haa.ni baru nak tidoo lepas abih marhabban

sweet little boy.tido dgn muka masam sbb kena paksa tido.hihihih


ngan cik sophie kat baby cot satu lagi


with in laws

dessert table mak mertua ku yang buat.thank u mak.tukang susun ni rasanya adik ipar ku.hihi.i x sempat sgt tlg coz bz ngan rizqi x mo tido.

my boyyyyy..frame bought from daiso. beli lagi satu warna pink untuk sophie gak. sebab theme blue and pink.

baby elephantssssss.ni pon hasil kreativiti mil.

suasana depan


chocolate rizqi.sedap!

bunga telur cute bear theme pink and blue.special customade dari sepupu hubby.


Special gift surahYassin. I ordered from creativelydesign. 


aktiviti lepas habis majlis n dah tukar baju.bagi lagi dia duk dalam tu tglp gamba puas2

With sophie.alahai.babies are cute right?


4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

dua2 comel
bambamht 125

thisisfarhana said...

hahaha. sophie lawak gila gambar last. mcm org tua botak tengah pastu ada rambut kat tepi2. kehkehkeh

~ NANA ~ said...

comelnya!

majlis nmpk meriah :)

btw rajin & kretif jugak ek MIL u...hehe

ReYNa said...

Ekin: hihi.thank uu

fana: hahaha.copi masa tu xdak rambut sgt tu nmpk cam org tua

nana: hihi.mmg mil tu sgt kreatif.semua benda boleh buat.menantu goyang kaki je kot.huhu